Team Lead Sales Services

PAQUES met vestigingen in Nederland, China, Brazilië, India, Noord Amerika en Zuid-Oost Azië is wereldwijd een toonaangevende speler op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige biologische zuiveringssystemen voor water en gas. De oplossingen van Paques worden in uiteenlopende industrieën toegepast en bieden enorme toegevoegde waarde zoals hergebruik en besparing van water, opwekking van groene energie en terugwinning van waardevolle grondstoffen. Hiermee helpt Paques haar klanten bij te dragen aan de belangrijkste uitdagingen van deze tijd. Met haar missie ‘revitalizing resources’ biedt Paques kwaliteit en streeft het bedrijf naar een juiste balans tussen people, planet en profit.
 
Als toonaangevend en innovatief bedrijf hebben we behoefte aan gekwalificeerde en gedreven medewerkers. Op dit moment zijn we op zoek naar een enthousiaste Team Lead Sales Services (M/V)

Functie inhoud

In je rol als Team Lead Sales Services stuur je het team van Customer Service Managers aan (5,0 fte) en daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle service activiteiten in de aan jou toegewezen regio.
Als Team Lead Sales Services ben je verantwoordelijk voor het verwerven en (laten) uitvoeren van service opdrachten voor bestaande waterzuivering- en gasinstallaties binnen een verkoopgebied. Je draagt zorg voor het (laten) opstellen, uitbrengen en opvolgen van offertes, het actief opbouwen en onderhouden van de contacten met bestaande en potentiële klanten en het efficiënt afhandelen van vragen op technisch en technologisch gebied. Een groeiend en steeds belangrijker wordend onderdeel van de functie is het verwerven van grote(re) renovatieopdrachten (upgrades).
In deze functie ligt de focus op de dagelijkse aansturing van het team. Dit doe je op een dusdanige wijze dat medewerkers optimaal begeleid worden bij het uitvoeren van hun werkzaamheden in zowel kwalitatieve als kwantitatieve zin. Je bewaakt de service processen en bijbehorende targets en stuurt deze bij waar nodig. Tevens bied je ondersteuning bij complexere onderhandelingstrajecten.
Je initieert commerciële verbetertrajecten en implementeert deze. Je bent in staat draagvlak te creëren en medewerkers te laten meedenken, beslissen en te betrekken bij de uitvoering van veranderingen en gezamenlijke doelstellingen
 

Wij bieden

Een uitdagende functie in een internationale werkomgeving waarin proactiviteit, daadkracht en ondernemerschap gewaardeerd worden en waarin je je eigen toekomstkansen creëert.

Functie eisen

- Afgeronde HBO opleiding in technische richting;

- Uitstekende communicatieve, commerciële en leidinggevende vaardigheden;

- Een groot verantwoordelijkheidsgevoel, praktische en resultaatgerichte instelling;

- Evaring op het gebied van leidinggeven;

- Ervaring op het gebied van kapitaalgoederen;

- Goede beheersing van de Engelse taal in zowel woord als geschrift is vereist, kennis van andere talen zoals Duits, Frans, Spaans of Pools is een pré.

 

Ben je geïnteresseerd?

De werving voor deze vacature wordt gedaan door YER.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Tamar Klein
Tel: +31 (0)50 799 91 00
Tel: +31 (0)6 110 644 39
www.yer.nl