Analist

PAQUES met vestigingen in Nederland, China, Brazilië, India, Noord Amerika en Zuid-Oost Azië is wereldwijd een toonaangevende speler op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige biologische zuiveringssystemen voor water en gas. De oplossingen van Paques worden in uiteenlopende industrieën toegepast en bieden enorme toegevoegde waarde zoals hergebruik en besparing van water, opwekking van groene energie en terugwinning van waardevolle grondstoffen. Hiermee helpt Paques haar klanten bij te dragen aan de belangrijkste uitdagingen van deze tijd. Met haar missie ‘revitalizing resources’ biedt Paques kwaliteit en streeft het bedrijf naar een juiste balans tussen people, planet en profit.
 
Als toonaangevend en innovatief bedrijf hebben we behoefte aan gekwalificeerde en gedreven medewerkers. Op dit moment zijn we op zoek naar een enthousiaste Analist.

De functie

Als Analist maak je deel uit van de afdeling Research en voer je alle voorkomende werkzaamheden uit die nodig zijn voor het goed functioneren van het laboratorium. Hierbij ligt de nadruk op:
 
·         Het uitvoeren van analyses volgens geldende voorschriften;
·         Verslaglegging van analyseresultaten met betrekking tot batch- en activiteitstesten en het verzorgen van technische
 rapportage naar de R&D afdeling;
·         Registreren van afwijkingen en storingen aan analyseapparatuur en deze, in overleg met de Coördinator Research en/of de Coördinator Laboratory, herstellen;
·         Het in goede staat houden van het laboratorium en de apparatuur volgens de geldende ‘lijst van onderhoud’;
·         Uitvoering geven aan vastgestelde analysemethoden en het geven van input ter verbetering hiervan;
·         Mede toezicht houden op het naleven van huishoudelijke- en veiligheidsregels binnen het laboratorium;
·        Het onder verantwoordelijkheid van de Coördinator Research en/of de Coördinator Laboratory, begeleiden van stagiaires en afstudeerders in de dagelijkse werkzaamheden.

 

Jouw profiel

Wij zoeken een resultaatgerichte Analist, je haalt je plezier uit het bouwen aan en verbeteren van een organisatie, samen met de mensen om je heen.

·         Afgeronde MBO Laboratoriumopleiding;
·         Kennis van relevante analyseapparatuur, het gebruiksonderhoud en ijking van de apparatuur;
·         Proactief, zeer nauwkeurig, resultaatgericht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
·         Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
 

Wij bieden

een mooie ‘uitdaging’, waar je door je expertise, ondernemerschap en teamspirit echt impact hebt op de processen en resultaten van de organisatie. Werken in een internationaal familiebedrijf met ca. 400 medewerkers en grote, aansprekende projecten. Met haar missie ‘revitalizing resources’ en technologisch gepatenteerde oplossingen draagt het bedrijf bij aan een duurzamer wereld en streeft Paques naar een juiste balans tussen People, Planet en Profit. Naast de vestiging in Balk heeft Paques vestigingen in China, India, Latijns Amerika, Noord Amerika en Zuid-Oost Azië.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je CV voorzien van motivatie naar Nadere informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij, João Bastos Sousa, Head of Emerging Technology (0514-608500).