Process Engineer

PAQUES met vestigingen in Nederland, China, Brazilië, India, Noord Amerika en Zuid-Oost Azië is wereldwijd een toonaangevende speler op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige biologische zuiveringssystemen voor water en gas. De oplossingen van Paques worden in uiteenlopende industrieën toegepast en bieden enorme toegevoegde waarde zoals hergebruik en besparing van water, opwekking van groene energie en terugwinning van waardevolle grondstoffen. Hiermee helpt Paques haar klanten bij te dragen aan de belangrijkste uitdagingen van deze tijd. Met haar missie ‘revitalizing resources’ biedt Paques kwaliteit en streeft het bedrijf naar een juiste balans tussen people, planet en profit.
 
Als toonaangevend en innovatief bedrijf hebben we behoefte aan gekwalificeerde en gedreven medewerkers. Op dit moment zijn we op zoek naar een enthousiaste Process Engineer

De functie

Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het procestechnisch ontwerpen van zuiveringsinstallaties met als doel het creëren van zuiveringsinstallaties die voldoen aan de vastgestelde specificaties. Je rapporteert aan de Teamleider Process Engineering.
 
De belangrijkste taken zijn:
 
- Het ontwerpen van zuiveringsinstallaties inclusief het opstellen van processchema’s, protocollen en handleidingen;
- Het uitvoeren van (delen van) projecten;
- Het vastleggen en onderhouden van ontwerpcriteria in de daarvoor bestemde documenten en systemen en het doen van verbetervoorstellen ten behoeve van productontwikkeling;
- Het opstarten van zuiveringsinstallaties in binnen- en buitenland en het uitvoeren van troubleshooting;
- Het controleren van zuiveringsinstallaties en het aan de Project Manager adviseren over vrijgave hiervan;
- Het beoordelen van de kwaliteit van proces medium en biomassa;
- Het geven van ondersteuning aan de afdeling Sales;
- Het uitvoeren van onderzoeksactiviteiten en consultancy inclusief rapportage en presentatie;
- Het uitvoeren van activiteiten voortkomend uit relevante veiligheidsrichtlijnen en het bijhouden hiervan in het technisch constructiedossier.

Jouw profiel

Wij zoeken een resultaatgerichte Process Engineer, je haalt je plezier uit het bouwen aan en verbeteren van een organisatie, samen met de mensen om je heen.

Wij vragen:
- Afgeronde HBO opleiding richting Proces/Chemische Technologie;
- Bij voorkeur kennis van microbiologie en/of reactorkunde;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- Praktische, proactieve, professionele en resultaatgerichte persoonlijkheid, met ambitie zichzelf te blijven ontwikkelen;
- Klantvriendelijke instelling en commerciële affiniteit;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- In staat in teamverband alsook zelfstandig te werken.

Wij bieden

Een uitdagende functie in een internationale werkomgeving waarin proactiviteit, daadkracht en ondernemerschap gewaardeerd worden en waarin je je eigen toekomstkansen creëert.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je CV voorzien van motivatie naar HRM@paques.nl. Nadere informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Victor de Heij, Manager Engineering (0514-608500).
 
Paques Technology B.V., Tjalke de Boerstritte 24, Postbus 52, 8560 AB  Balk, t: 0514-608500,
e: HRM@paques.nl